makos
04 خرداد 1402 - 21:55

۱۲۰ کیلومتر باند دوم در خراسان جنوبی به بهره‌برداری می‌رسد

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه امسال قرار است ۱۲۰ کیلومتر باند دوم در استان به بهره‌برداری برسد گفت: نهضت احیای واحدهای تولیدی راکد را با جدیت دنبال می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، جواد قناعت عصر امروز در جلسه شورای اداری استان که در طبس برگزار شد با اشاره به سفر سه رئیس قوه به خراسان جنوبی در یک سال گذشته اظهار داشت: بدون شک حضور رئیس مجلس در این سفر، برکاتی نصیب استان خراسان جنوبی خواهد کرد.

وی با اشاره به حضور رئیس جمهور در فضای اغتشاشات سال گذشته در جریان سفرهای دور دوم افزود: در فضای اغتشاشات سال گذشته شاهد حضور پرشور مردم در استادیوم آزادی برای استقبال از رئیس جمهور بودیم که برای اولین بار دور دوم سفرهای استانی در فضای باز انجام گرفت.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه فضای همدلی بین سران قوا منجر به اتفاقات خوبی به خصوص برای خراسان جنوبی شده است افزود: خوشبختانه باید اعلام کنیم که برگزاری جشن پایان گازرسانی به روستاهای بالای 20 خانوار استان از جمله این اقدامات در یک سال و نیم اخیر بوده است.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه در یک سال و نیم اخیر 150 کیلومتر باند دوم اجرا شده و 120 کیلومتر هم برای امسال در دست اجرا داریم که در طول 10 سال اخیر بی نظیر بوده است. تاکید کرد: سرمایه گذاران معمولا به دنبال سودآوری بیشتر هستند لذا خراسان جنوبی که از نبود برخی زیرساخت‌ها رنج می‌برد در این زمینه عقب است پس باید مشوق ها افزایش یابد.

قناعت با بیان اینکه عقب ماندگی‌های تاریخی استان زیاد است که امیدواریم با همکاری مجلس انقلابی و دولت مردمی جبران شود، ادامه داد: باید از فرصت‌های پیش آمده در بحث رشد و توسعه کشور استفاده کنیم و نقاط ویژه و خاص به نقاط محروم داشته باشیم و  راهبردهای اساسی کشور از دید مقام معظم رهبری همراهی و هم افزایی قوای سه‌گانه است که منجر به توسعه کشور می‌شود.

قناعت همچنین بر  تمرکز بر حل مسائل و پرهیز از حواشی هم مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده تاکید کرد و افزود: در استان خراسان جنوبی هم در این زمینه وحدت رویه خوبی ایجاد شده است، اما تقاضا داریم از آن جایی که ظرفیت‌های قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی(ع) هم نیاز است در استان بیش از گذشته مورد استفاده قرار گیرد مد نظر باشد.

وی در خصوص بیمه کارگران ساختمانی هم گفت:  برای بیمه کارگران ساختمانی هم خبرهای خوبی در راه است که در مجلس پیگیری می‌شود همچنین بهره برداری از باطری سه و چهار کک طبس با 40 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری ،روشنایی باند فرودگاه طبس هم منجر به افزایش پروازها به خصوص برای شب شد که با 40 میلیارد تومان هزینه شاهد بهره برداری آن هستیم اهم اقدامات است.

استاندار خراسان جنوبی همچنین با اشاره به نهضت احیای واحدهای تولیدی ادامه داد: در سال گذشته نهضت احیای واحدهای تولیدی انجام گرفت که 384 واحد راکد شناسایی و تا پایان سال توانستیم از این تعداد 199 واحد فعال کنیم و امسال هم به طور جدی دنبال می شود و تقویت اعتبارات محرومیت‌زدایی برای استان خراسان جنوبی هم مورد انتظار است تا بسیاری از درخواست‌ها را بتوان در داخل استان رفع کنیم.

امام جمعه سرایان هم با بیان اینکه این شهرستان  مظلوم است، گفت: در حوزه فرهنگی حوزه‌های علمیه ما را دریابید ما در شهرستان سرایان حوزه علمیه نیمه‌تمام داریم و درخواست ما تکمیل آن است.

حجت الاسلام غلامرضا مرتضایی‌نیا افزود: امروز اگر در هر روستا یک خانه عالم وجود داشته باشد، مشکلات فرهنگی کمتری خواهیم داشت و  مصلی‌های نماز جمعه بهترین قرارگاه‌های فرهنگی هستند اما از اعتبارات کمی برخوردار هستند، یک سالن آمفی تئاتر نیمه تمام در شهرستان سرایان داریم که نیازمند تکمیل است.

مرتضایی‌نیا با بیان اینکه قصه پرغصه ما در شهرستان سرایان که امروز مردم را آزار می دهد در بحث بهداشت و درمان است، بیان کرد:  به عنوان هدیه از حضرتعالی در بحث بهداشت و درمان می‌خواهیم که طرح توسعه بیمارستان شهرستان کلنگ‌زنی شود.

وی با اشاره به خام‌فروشی معادن در شهرستان سرایان گفت: شهرک صنعتی شهرستان فاقد زیرساخت برق است که تقاضای ما ایجاد زیرساخت برق در راستای رونق تولید است.

فرماندار سرایان هم با بیان اینکه  توسعه بیمارستان 32 تختخوابی شهرستان به 64 تختخواب از درخواست های مردم منطقه است که نیاز است با نگاه ویژه مساعدت کنید.گفت: اشتغال و تولید از دیگر مسائل شهرستان سرایان است.

رضوی ادامه داد : اشتغال مردم شهرستان متکی بر کشاورزی و دامداری است، اما متاسفانه بر اثر خشکسالی‌های متوالی مردم دچار مشکلات زیادی شده‌اند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های معدنی و وجود هفت ماده معدنی در شهرستان سرایان یادآور شد: باید اکتشاف معدنی و فرآوری ظرفیت‌های معدنی در راستای اشتغالزایی بیشتر انجام شود و  شهرستان سرایان به عنوان پایتخت بنتونیت کشور یاد می‌شود و کیفیت بنتونیت شهرستان در سطح کشور بی‌نظیر است.

فرماندار سرایان با اشاره به حوزه گردشگری گفت:  در حوزه گردشگری اقامتگاه‌های بوم گردی را توسعه داده‌ایم و به صورت تخصصی در حوزه گردشگری نجوم در شهرستان کار می‌شود و بخش عمده‌ای از عشایر ما در قالب گردشگری نجوم توانستند محل درآمدی جدیدی را برای خودشان تعریف کنند.

رضوی  شهرستان سرایان را   بهشت کویرنوردان و نجوم شناسان دانست و بیان کرد: باید این شهرستان بیش از گذشته در سطح کشور معرفی شود و از سویی دیگر درخواست ما فعال سازی و احیای این واحدهای تولیدی است، در زمینه زیرساخت برق هم در شهرک‌های صنعتی شهرستان مشکلاتی داریم.

وی به تراز منفی بانک‌های شهرستان سرایان اشاره کرد و گفت: با این تراز منفی کشاورزان و دامداران توان جذب تسهیلات تکلیفی ابلاغی دولت را ندارند، درخواست ما این است که حضرتعالی خارج از روال عادی برنامه را به بانک‌های شهرستان ابلاغ کنید.

فرماندار سرایان به موضوع کم آبی در شهرستان سرایان اشاره کرد و گفت: دشت شهرستان سرایان به عنوان تنها دشت فوق بحرانی در استان مطرح است، همچنین 35 درصد شبکه‌های آب شهرستان فرسوده است علاوه بر این  در زمینه احداث راه‌های شهرستان در یک سال گذشته اتفاقات خوبی رقم خورده است اما عقب ماندگی زیادی در چند سال گذشته داشته‌ایم که لازم است در این خصوص تدبیر ویژه‌ای شود.

انتهای پیام/254/

منبع: تسنیم
شناسه خبر: 1238461